Dagens utbrudd: Air China

Omtrent akkurat nå skulle jeg ha landet i Stockholm. Jeg var på flyplassen 1.5 timer før avgang og stilte meg i køen der det sto skiltet at man skulle sjekke inn til Stockholm. Jeg ventet og ventet fordi de som sto og sjekket inn brukte forskrekkelig lang tid. Det var tilsammen 3 selskap foran meg i køen. Plutselig byttet skiltet over disken fra Stockholm til Kuala Lumpur og jeg sprang fram og spurte hva som hendte. ‘Vi har stengt innsjekkingen. Du er for sen. Du får gå og bytte billett til et annet fly.” Det viste seg at paret som hadde brukt så lang tid ikke hadde fått komme ombord fordi flyet var fullt, så da tenkte sikkert Air China at det var bedre bare å stenge innsjekkingen.

Jeg funderte litt på om jeg skulle ta den kalde, skandinaviske approachen eller på om jeg skulle ta til tårene og lage drama. Jeg tenkte at her er det bare å være tydelig, så jeg gråt og bar meg om barna som var i Sverige som jeg ikke hadde sett på lenge og da de sa at det kostet 800kr å bytte billett og jeg fortsatte å gråte sa hun at jeg ikke behøvde å betale i dag. “Det er ikke pengene det handler om!” sa jeg og tok ut alle hundrelappene jeg hadde i lommeboken (4) og kastet over disken. Haha, det må ha vært et syn. Tror neppe jeg hadde dratt den på Gardermoen eller Arlanda.

I alle fall, her sitter jeg og diller på internett i stedet for å kose med barna mine som reiste med Mannen for en uke siden. Det var faktisk utrolig trist å ikke få se dem i dag.