Den gladeste familien i Kina?

I dag tror jeg vi er den gladeste familien i Beijing! Shippingen vår har kommet! Jeg vet ikke hvem som var mest lykkelig, han som fikk sykkelen, hun som fikk dukkehuset, han som fikk espressomaskinen eller jeg som fikk sommerklær å ha på meg i 40 graders varme. Det er 3 måneder siden vi sendte alt fra Stockholm og siden det har vi bare levd med det vi har kunnet pakke i en koffert. Vi har hatt et håndkle og ett sengetøysett per hode, så det har vært til å dra av på morgenen, vaske, tørketromle og legge på på kvelden. Nå kommer det påfylling av favoritthygieneproduktene fra apoteket hjemme, stoler så barna kan sitte ordentlig ved matbordet, bilstoler så vi kan kjøre uten å ha barna krypende i hele bilen (når vi vel får bil) og en sykkel til så vi kan dra på familieutflukter. Nå kan vi begynne å  bosette oss på ordentlig.

Sykkelløp i gata

Barna sykler om kapp på syklene som kom i shippingen. Junior på sparksykkelen og Frøken som passager på trehjulsykkelen som nabojenta sykler på.

Hvor er espressomaskinen min?

Hvor er espressomaskinen min? Det første Mannen gjorde da han kom hjem fra jobb var å titte i alle eskene for å se hvilken espressomaskinen var i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *