Det aller første og foreløpig siste bildet fra huset

Første bilde fra huset

Det aller første bildet jeg tok i huset når vi akkurat hadde kommet over dørterskelen. Dette er tatt ca 2 timer etter at vi landet i Beijing.

Her er det aller første bildet jeg tok da jeg kom inn i huset. Det viser en montør fra IKEA som er i full jobb i stua med å sette opp de møblene som inngikk i husleien. Det som har hendt siden det er i stort sett ingenting. Trekket som vi skal ha til sofaen er restnotert og ventes om en måned eller noe sånt, så sofaen står etter tre uker fortsatt i de samme eskene som da vi kom. For at det i det hele tatt skal være mulig å sitte i stua har vi fått en lånesofa inntil videre. Den er rett og slett ganske fæl. Litt vanskelig å gjøre det noe særlig hjemmekoselig i dette miljøet.

Lånesofa i stua

Etter tre uker ser det sånn her ut i stua. Vi har fått låne en midlertidig sofa, men sofaen vi skal ha står fortsatt i IKEA-eskene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *