Et problem på dørterskelen

Lørdag morgen da vi gikk ut lå den her kameraten og sov i sykkelvogna som vi transporterer barn i. Siden det har han holdt til rundt huset. Han er ikke stor, jeg gjetter at han er 4-6 måneder gammel. Junior synes det er veldig stas og er ute og leker med den og klapper den så fort han får sjansen, hvilket ikke er helt å anbefale her hvor det finnes rabies. Han var ganske utslitt, så vi har gitt ham mat, men jeg tror nok vi blir nødt til å sende ham til veterinæren for å gjøre kort prosess. Vi kan ikke ta inn en katt til. I forrige uke var det en katt som ble påkjørt rett her utenfor, så disse villkattene går en ublid fremtid i møte med sykdom og elendighet. Huff.

En liten villkatt

En liten hannkatt har flyttet inn i hagen vår. Han sitter og venter på trappen når vi kommer hjem om dagene og sover i sykkelvogna på nettene. Hva skal vi gjøre med ham, stakkar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *