Lillkatten er borte!

Den lille villkatten som hadde bestemt seg for å bo i sykkelvognen vår er borte!

Enden på visa ble at jeg tok med meg katt og unger i bilen og dro til dyrlegen der det også er dyrebutikk. Der betalte jeg 500 kr for å få katten vaksinert og for at de skulle ta vare på den og se om de fant noen som kunne overta den. Så ble den vasket og satt i et bur der den så veldig trist og misfornøyd ut. Junior gråt sine modige tårer fordi at katten ikke skulle være hos oss mer, han var kjempelei seg og sa at han kom til å savne katten masse. Ikke lett for hverken katt eller 4-åring å forstå at denne løsningen var den beste for alle, og att katten faktisk var veldig heldig.

I dag gikk jeg forbi igjen bare for å se til ham og fordi jeg hadde tenkt til å ta et bilde av ham i buret for å legge ut på bloggen, og han var borte! En familie som bor i neste compound (gated community, nabolag) hadde tatt ham hjem på prøve en uke. Jeg tipper at etter en uke kommer de til å ha enda vanskeligere for å skilles fra ham enn vi hadde. Hurra!

Det helt vanvittige i historien er jo det at man bruker 500 kr på en villkatt i et land med 15 millioner foreldreløse barn, eller når hushjelpen og sjåføren har en lønn på 2700 kr/mnd. Verden er ikke særlig rettferdig.

Mjau!

Mjau! Han mjauet til meg hele tiden mens jeg tok bilder av ham. Han brukte å sitte på trappen og vente på oss når vi kom hjem, og vi savner ham masse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *