Det beste i huset – ifølge barna

Før vi dro fikk vi massevis av bilder av visningshus på mailen hjemme. På et av bildene var det et barnerom med en seng med en sklie på som vi viste Junior og lovet at han skulle få. Det var en stor dag den dagen ‘rutschelkanesenga’, som den har blitt hetende, kom. Ungene leker masse på den. Det vi dog ikke var helt forberedt på var at madrassen var ca 120×190 cm, så senga er gigantisk! Madrassen er dessuten laget med noe som føles som sponfiberplate som base, så den er steinhard! Junior sover ikke på den og kommer nok ikke til å gjøre det heller, men kommende, ikke alt for lange, gjester kommer nok til å få tilbud om å sove her. Etter at vi har fått på den en overmadrass, vel og merke.

Rutschelkanesenga

Det beste barna har fått i huset, Junior kaller den for 'Rutschelkanesenga'

One thought on “Det beste i huset – ifølge barna

  1. Hej!
    verkar som ni börjar komma i ordning i Kina.
    Kinesiska sängar kan verkligen vara hårda. Minns att jag blev tvungen att lägga ett dubbelvikt extratäcke i min säng för att kunna sova. Min kollega sov direkt på en stråmatta ovanpå sin säng, inga underlakan ens… enligt henne var det för att det inte skulle bli för varmt. Själv är man ju van vid att kunna borra ner sig i en mjuk bäddmadrass, så det tog ett tag att vänja sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *