Nå bor vi i Shenzhen

I dag pakket vi katten i en boks, tømte huset og ankom på ettermiddagen Shenzhen. En by i Guangdong (Kanton) som folk flest ikke har hørt om med 14 millioner innbyggere og en av Kinas to børser. Den har status som ‘special economic zone’ og det er mye høyteknologisk industri og handel her.

Da vi ankom der vi skulle bo den første tiden fikk vi beskjed om at vi ikke kunne ha katt der, så plutselig visste vi ikke hvor vi skulle bo. Det løste seg midlertidig i løpet av en halvtime, men vi skal ut på leting etter permanent bolig i morgen. Inntil videre noen bilder fra balkongen. Det man ser på andre siden av bukten tilhører Hong Kong.

Utsikt over Shekou i Shenzhen

Bilde fra hotellbalkongen mot havnen i Shekou der båtene fra Shenzhen til Hong Kong går. De små øyene man ser i bakgrunnen er deler av Hong Kong.

Utsikt over Shenzhen med broen mot Hong Kong

Bilde litt nordover fra hotellbalkongen. Den som er dyktig og titter mellom skyskraperene kan kanskje se broen over til Hong Kong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *