Det er de små tingene som teller

Når man flytter inn i et hus der det ikke finnes noen ting, blir det plutselig mange små ting som blir veldig viktige. Sist fredag hadde jeg lovet barna pizza, og etter å ha stått og jobbet med å få deigen flat i en halvtime fordi jeg ikke hadde kjevle, kom jeg på att jeg ikke hadde boksåpner for å få opp boksen med hermetiske tomater til sausen. Vi ser veldig fram imot å få kjøpt en brukt osthøvel av en familie som flytter hjem i slutten av måneden så vi kan kjøpe noe annet en ferdigskåret ost der utvalget er heller begrenset. I dag fant jeg dog endelig en ting jeg har lett etter helt siden jeg kom: en pose å vaske BHene mine i vaskemaskinen i. Nå slipper jeg å håndvaske! Sjelden har jeg blitt så glad for noe for 7 kr.

Vaskepose

Endelig en pose å vaske BHene mine i!

One thought on “Det er de små tingene som teller

  1. Og jeg som har kjøpt bhvaskepose i dag. Men jeg shoppet andre ting også…
    Ting går seg nok til hos dere etterhvert. Håper noe av det dere mangler dukker opp når dere får tingene deres, ellers blir det mye småtteri å kjøpe …..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *