Nesten som hjemme

Kjørte 1 time og 40 minutter i dag bare for å få litt hjemmefølelse etter å ha jobbet mye de siste ukene. Utrolig hvor deilig det kan være å se et H&M-skilt på en vegg når alt annet stort sett er et (for meg) kaos av kinesiske tegn! Jeg holdt nesten på å begynne å gråte. På samme gate var det Vero Moda, Only og Zara også, men det blir liksom ikke helt som hjemme allikevel når ingen strømper er større en 34-38 og det fantes èn eneste strømpebukse i XL som passet for folk over 175cm. Jeg fikk meg i alle fall en sånn minishorts med tights under som later til å være en obligatorisk del av garderoben denne høsten. Samlingen Hello Kitty-strømpebukser til frøken er nå  uansett komplett.

Jeg kan også tillegge at mansjettknapper later til å være helt ukjent her, så Mannen kommer til å ha et problem når vi skal på smokingfest i morgen.

Handleposer

Et hverdagssyn hjemme, noe ganske fantastisk her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *